KOCAELİ / KÖRFEZ - Çelik Sanayi Ortaokulu

May

Okulumuz öğrencisi Zeynep Dere modern pentatlon Türkiye 2.si olarak Okul Sporları Milli Takımında Rusya´da yapılacak dünya şampiyonasında okulumuzu temsil edecektir.Öğrencimizi tebrik ederiz.

May

Oyuncularımızı tebrik ederiz.

Nis

İlçede yapilan 23 Nisan kutlamalarinda öğrencilerimiz kupalarını takımları adına aldı.Takımlarımızı tebrik ederiz.

Nis

Beden Eğitimi öğretmenimiz İsmail KALE´ ye ve çim hokeyi takımı oyuncularımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerin gideceği liseleri yani geleceklerini belirleyecek olan TEOG öncesi tüm 8.sınıf öğrencilerine nasıl verimli ders çalışabilecekleri anlatıldı.

Fotoğraflar için tıklayınız.

Mrt

Velilerimize TEOG bilgilendirme semineri verildi.Öğrencilerin ders başarısının artmasında aileye düşen görevlerle ilgili bilgilerin verildiği seminerde aynı zamanda önümüzdeki iki ayda öğrencilerin streslerini azaltmaya yönelik etkinlikler yapılması gerektiği vurgulandı.

Fotoğraflar için tıklayınız.

Şbt

Okulumuzda ara tatilde anasınıfına koridor oluşturuldu,sıralar tamir edildi,öğretmenler odasına portmanto yapıldı ve telefon hatları yenilendi.Fotoğraflar için tıklayınız.

Ock

Öğrencilerimiz,ilk dönemin son gününde yapılan törenin ardından karnelerine kavuştu.Sınıf ve şube düzeyinde tüm başarılı öğrenciler ödüllendirilirken öğretmenlerimizde bu güzel günde unutulmadı ve tek tek onurlandırıldı.Fotoğraflar için tıklayınız.

Ock

Miniklerimiz çim hokeyi şenliklerine katılmanın sevincini yaşadı.

Ara

Çelik Sanayi Ortaokulu 8. sınıfta okuyan birçok öğrencisini tarihi bir başarı göstererek Kocaeli´nin köklü ve başarılı liselerine yerleştirdi.Okulun 5 öğrencisini fen lisesisine yerleştirmesi de okulumuzun gurur kaynağı oldu.

Ara

Çelik sanayi Ortaokulu müdür vekili Serab Baykurt´u yeni görev yerine uğurlamak ve yeni müdürümüz Osman Toplu´ ya hoşgeldin demek için akşam yemeğinde buluştuk.Serab Baykurt´a okulumuzda yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek veda ettik.Yeni müdürümüz Osman Toplu´ya da görevinde başarılar diledik.