KOCAELİ / KÖRFEZ - Çelik Sanayi Ortaokulu

İBRAHİM YILDIZ - OKUL MÜDÜRÜ

1985 yılında Giresun-Bulancak’ta doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini Giresun’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümü’nü 2008 yılında bitirdi. 2011 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde ikinci lisans eğitimini tamamladı. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

2004 yılında Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde memur olarak başladığı iş hayatına 2009 yılından itibaren MEB’de  İstanbul ve Kocaeli illerinde çeşitli okullarda öğretmen olarak devam etmiş, 2016 yılından sonra üç yıl süreyle müdür yardımcılığı görevini ifa ettikten sonra  01 Ekim 2019´dan tarihinden itibaren okulumuzda Müdür olarak görev yapmaktadır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.